Βιογραφικό Athan J. Zervas

ΠΑΣΥΦΑ ΒΙΟ

Ο Athan γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Χαλκίδα Ευβοίας. Έχει σπουδάσει μετάφραση και διερμηνεία, αλλά από πολύ νωρίς άρχισε να ασχολείται με την Αστρολογία, αρχικά ερασιτεχνικά και από το 2005 επαγγελματικά.

Παρέχει αστρολογικές υπηρεσίες που περιλαμβάνουν ανάλυση γενέθλιου χάρτη, πρόγνωση τάσεων μέσα από πλανητικές επιστροφές και προοδευμένους χάρτες καθώς επίσης ανάλυση και πρόγνωση μελλοντικών τάσεων για σχέσεις και συνεργασίες μέσα από την τεχνική της συναστρίας και του σύνθετου χάρτη.

Εστιάζεται στην αυτογνωσία και στην κατανόηση του τρόπου που λειτουργεί ο μηχανισμός της προσωπικότητας του ατόμου ως βασικής αρχής για την κατανόηση των μελλοντικών τάσεων και των λύσεων που μπορεί να δώσει το άτομο στα αδιέξοδά του.

Παράλληλα με την Αστρολογία μελετά από το 1998 και την Αριθμολογία καθώς και άλλα συμβολικά συστήματα.

Ανήκει στον αρχικό πυρήνα και είναι από τα ιδρυτικά μέλη των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος, μη κερδοσκοπικής εταιρείας με σκοπό την διάδοση της Αστρολογίας στην Ελλάδα.

Παρέχει εκπαιδευτικά σεμινάρια και αρθρογραφεί στο προσωπικό του ιστολόγιο, σε έντυπες εκδόσεις και σε άλλους διαδικτυακούς ιστότοπους:

– New Age Astrology
www.athanastrology.blogspot.com
www.astropedia.gr

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί του στην ηλεκτρονική του διεύθυνση:
athanzervas@gmail.com

5 thoughts on “Βιογραφικό Athan J. Zervas

  1. […] παρόν άρθρο συντάχθηκε από τον Άθαν Ζέρβα, δημοσιεύτηκε στο athanastrology.blogspot.gr και αναδημοσιεύτηκε […]

  2. […] μέλος του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α., και έχει μεταφραστεί από τον Άθαν Ζέρβα, ιδρυτικό μέλος μας, τον οποίο και ευχαριστούμε από […]

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.