Βιογραφικό Ευγενίας Παπαδοπούλου

Ευγενία ΠαπαδοπούλουΗ Ευγενία Παπαδοπούλου είναι Ολιστική Θεραπεύτρια. Γεννήθηκε το 1962 στην Αθήνα και είναι μητέρα δύο αγοριών. Ανήσυχο πνεύμα, από τα πολύ νεανικά της χρόνια προβληματίσθηκε γύρω από την ανθρώπινη ύπαρξη και τα μυστήρια της ψυχής και ξεκίνησε το δικό της ταξίδι αυτογνωσίας. Είναι Πτυχιούχος Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΕΑΠ, κάτοχος ΜΑ του Middlessex University, μετεκπαιδεύτηκε στην Ψυχοθεραπεία στο Καποδιστριακό Παν. Αθηνών.

Είναι πιστοποιημένη NLP Practitioner, πιστοποιημένη Συντονίστρια Systemic Constellation (Οικογενειακή Συστημική Αναπαράσταση κατά Bert Hellinger), Κλινική Υπνοθεραπεύτρια και ολοκληρώνει την μετεκπαίδευσή της στην Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία (Affectology)  στην Ελληνική Ακαδημία Ψυχοθεραπείας.

Σπούδασε ολιστικές θεραπευτικές τεχνικές (Αρχαία Ελληνική Ιπποκρατική μάλαξη, shiatsu, thai foot reflexology, craniosacral, rejuvance, qua sha, pantai luar) κοντά σε σπουδαίους δασκάλους και πιστοποιήθηκε από εξειδικευμένες σχολές εγνωσμένου κύρους σε Εξωτερικό και Ελλάδα (Alderson, Life Alphabet, Ευρωπαική Σχολή Σιάτσου, North Institute of hypnosis, NHS). Παράλληλα ασχολείται ερασιτεχνικά με την Αστρολογία από τα εφηβικά της χρόνια.

Στο δικό της Εργαστήρι στο Περιστέρι υπηρετεί με σεβασμό, σεμνότητα και συνέπεια την ολιστική θεραπευτική, ασκώντας την συνθετική ψυχοθεραπεία και την κλινική ύπνωση σε ατομικές ή ομαδικές συνεδρίες και εφαρμόζοντας ένα πλήθος τεχνικών προσεγγίσεων που στοχεύουν στην ψυχοσωματική φροντίδα, ενώ παράλληλα συντονίζει ομάδες αυτογνωσίας και διδάσκει την δική της τεχνική σωματοθεραπείας, την Somatic flow technic.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της www.thaireflexology.gr

2 thoughts on “Βιογραφικό Ευγενίας Παπαδοπούλου

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.