2ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου – Κατάλογος Ομιλιών και Εργαστηρίων

festival12ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου – Κατάλογος Ομιλιών και Εργαστηρίων

Την Κυριακή 26 Ιουνίου οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος σας προσκαλούν στο 2ο Φεστιβάλ Θερινού Ηλιοστασίου. Η γιορτή που θα γίνει στο θέατρο Χυτήριο, Ιερά οδός 44, περιλαμβάνει ομιλίες και εργαστήρια, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς με την παρουσία σας.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλητές και συντονιστές εργαστηρίων ερευνητές και επαγγελματίες της αστρολογίας, της αναζήτησης, της φιλοσοφίας και της ψυχολογίας.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 10:00 το πρωί ως τις 18:00 το βράδυ και η είσοδος έχει συμβολικό κόστος 3 ευρώ, ενώ για τη συμμετοχή σας στα εργαστήρια απαιτείται επιπλέον κόστος 3 ευρώ για κάθε εργαστήριο.

Χορηγός  επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η Ypernoisis.gr

Ακολουθεί αναλυτικός κατάλογος ομιλιών και εργαστηρίων*.

*Για τα εργαστήρια συνιστούμε την δήλωση συμμετοχής, για να μπορούν οι εισηγητές να οργανώσουν κατάλληλα το σεμινάριο τους, βάσει της εκτιμώμενης συμμετοχής σας.

Κατάλογος Ομιλιών (αλφαβητικά)

 1. Ανάλυση ενδείξεων ψυχαναγκασμού στο Γενέθλιο Χάρτη, Ευαγγελία Αθανασοπούλου (Αστρολόγος, Εναλλακτική Θεραπεύτρια)
 2. Ανάλυση του χάρτη της Ελλάδας από Πολιτικοοικονομική και Γεωστρατηγική Άποψη, Δημήτρης Αδαμόπουλος (Ερευνητής/Ακτιβιστής της Κοσμικής Επιστήμης)
 3. Κάρμα και Ελεύθερη Βούληση, Γιώργος Βασιλάκος (Αστρολόγος)
 4. Έμπνευση και Συγχρονικότητα, Γιώργος Βουζουλίδης (Ηθοποιός, Σύμβουλος ψυχικής υγείας)
 5. Η θεωρία της μη τοπικότητας στη Φυσική και η σχέση της με την εξελικτική μας πορεία, Κατερίνα Δασκαλοπούλου (Οικονομολόγος, Εναλλακτική Θεραπεύτρια)
 6. Ψυχοπαθολογία και Αστρολογία, Εφαρμογές και Παραδείγματα στην Κατάθλιψη, Χρυσάνθη Καλογέρη (Αστρολόγος)
 7. Αστρολογία στη Σύγχρονη Εποχή, Γιώργος Κανελλόπουλος (Σύμβουλος Αστρολογίας)
 8. Ο Συμβολισμός του Πλατωνικού Σπηλαίου, Δημήτρης Κωστελέτος (Αρχιτέκτων, Διανοητής)
 9. Οι προκλήσεις της Εποχής του Υδροχόου, Χρίστος Λογαρίδης (Δημοσιογράφος)
 10. Ηλιοστάσια και Ισημερίες στην Ελληνική Παράδοση, Γιώργος Παυλίδης (Πολιτισμολόγος, Ερευνητής Αστρολογίας)
 11. Το θερινό Ηλιοστάσιο και οι επιρροές του, Πολυξένη Πλαβούκου (Αστρολόγος, Αριθμολόγος)

 Κατάλογος Εργαστηρίων

 • Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου (Αστρολόγος, Δασκάλα Ρέικι) και Ομάδα Συνδυαστικής Αστρολογίας – “ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ ; – Πλανήτες εν δράσει”, Θεατρική Διαδραστική Παράσταση
 • Βασίλης Παπαδολιάς (Αστρολόγος, Εισηγητής Σεμιναρίων, Συγγραφέας) – Local Space Astrology και η εφαρμογή της στην καθημερινότητα (κάτοψη σπιτιού, γραφείου, καθημερινές διαδρομές, μετακομίσεις)
 • Αλέκα Δουζίνα (Σύμβουλος Αστρολογίας) – Φτιάξε μόνος σου το χάρτη σου (με χρωματιστά μολύβια)
 • Μαρία Μουρτζούκου (Εναλλακτική Θεραπεύτρια) – Κρυσταλλική Φώτιση – Ο δρόμος Αυτογνωσίας και της Δύναμης με την βοήθεια των Κρυστάλλων

Πληροφορίες – Κρατήσεις Εργαστηρίων: 6949.898709, 6945.807566

Το πρόγραμμα των ομιλιών και των εκδηλώσεων μπορείτε να το βρείτε και στην ιστοσελίδα της εταιρίας μας www.filoi-astrologias-ellados.gr

—-

Για τους Φίλους Αστρολογίας Ελλάδος:

Οι Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδας είναι μία ένωση για την διάδοση της Αστρολογίας στην Ελλάδα και την ανάπτυξη της Αστρολογικής Παιδείας. H ένωση αυτή έχει από την 1η Σεπτεμβρίου του 2013 πάρει τη μορφή Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας με την ίδια επωνυμία. Έδρα της εταιρείας είναι η Αθήνα και έχει αυτή τη στιγμή 49 μέλη. Η εταιρεία διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέγεται ανά δύο χρόνια. Η εταιρία πραγματοποιεί τακτικά εκδηλώσεις για το ανοικτό κοινό, ενώ ανάμεσα στις σημαντικότερες συνεισφορές της είναι και η πρόταση εθελοντικού κώδικα δεοντολογίας (http://filoi-astrologias-ellados.gr/site/index.php/κώδικας-δεοντολογίας-αστρολόγων )

Περισσότερες πληροφορίες για τους σκοπούς και τις αρχές της Εταιρίας μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της www.filoi-astrologias-ellados.gr .

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.