Βιογραφικό Φανής Τεγοπούλου

FaniΗ Φανή Τεγοπούλου σπούδασε Διαφήμιση, Μarketing  & Public Relations. Εργάσθηκε επί 25 χρόνια στον χώρο των ΜΜΕ και της Διαφήμισης σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες.

Το 1992 ασχολήθηκε με τη μελέτη της Κοινωνικής Ψυχολογίας, πιστεύοντας ότι ο άνθρωπος είναι άμεσα αλληλοεξαρτώμενος από το περιβάλλον του. Επιπλέον, ασχολήθηκε με τη μελέτη και την ανάλυση της Φιλοσοφίας των Θρησκειών.

Είναι θερμός υποστηρικτής της Ολιστικής θεραπευτικής προσέγγισης (της Ιπποκρατείου Ιατρικής αλλά και της Αγιουρβέδα), θεωρώντας τον άνθρωπο τρισδιάστατο Ον (Σώμα/Νους/Πνεύμα) αλλά και το κάθε άτομο ξεχωριστά ως μοναδική ιδιοσυγκρασία.

Η ανάγκη της για ενεργειακή εξισορρόπηση από τον απαιτητικό χώρο της Διαφήμισης, την ώθησε να ακολουθήσει επί 20 χρόνια το μονοπάτι της Satyananda Yoga. Παρατηρώντας θετικές αλλαγές στην διαμόρφωση της σωματικής –  συναισθηματικής και ψυχικής υγείας, το 2011 ολοκλήρωσε το Anusara Theraputic Teacher Training. (Διδασκαλία αφιερωμένη στην ευθυγράμμιση Νου και Σώματος, διδάσκοντάς τη μέχρι το 2014). Παράλληλα, παρακολούθησε σεμινάρια Αμερικανών δασκάλων όπως  του John Friend (ιδρυτή της Αnusara Yoga), του Rusty Wells (ιδρυτή της Bhakti flow) κλπ.

Ασχολήθηκε με τον διαλογισμό και τις εναλλακτικές  θεραπευτικές προσεγγίσεις, συμμετέχοντας σε ομάδες Αυτογνωσίας με βιωματικά εργαστήρια  (Primal, Family Constellations).

Είναι κάτοχος του Α και Β βαθμού Reiki.

Από το 2014 εντάχθηκε ενεργά στον αστρολογικό χώρο (μετά από πολυετή μελέτη … της Εσωτερικής Αστρολογίας).

Η ενασχόληση της με την διαφήμιση, η  οπτική ματιά της από τον τομέα της κοινωνικής ψυχολογίας, αλλά και η ολιστική προσέγγιση που είχε ως πρόσφατα μελετήσει (σώμα/νους/πνεύμα),  τη βοήθησε να κατανοήσει το μέγεθος της αστρολογικής έρευνας – σπουδής.

Αρχίζοντας και διερευνώντας σε ατομικό επίπεδο, μαθήτευσε κοντά σε γνωστούς ή λιγότερο γνωστούς δασκάλους και μελετητές της αστρολογίας. Με  έκπληξη, διαπίστωσε ότι η καλύτερη σύνθεση βρίσκεται μέσα μας (όπως έλεγαν και οι αρχαίοι ‘Έλληνες) και πάνω σε αυτήν τη διαδρομή συνεχίζει το ‘’ταξίδι’’ αυτό.

Παραμένει ενθουσιώδης μελετητής και σπουδαστής της αστρολογικής σπουδής & γνώσης, πιστεύοντας ακράδαντα ότι η Αστρολογία είναι το πλέον κατάλληλο εργαλείο αυτογνωσίας!

Είναι μέλος των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος και ιδρυτικό μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φίλων Αστρολογίας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

fanitegopoulou@gmail.com

Κιν.: 6946123009

3 thoughts on “Βιογραφικό Φανής Τεγοπούλου

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.