Βιογραφικό Πολυξένης Πλαβούκου

unnamedΗ Πολυξένη Πλαβούκου γεννήθηκε στην Αθήνα το έτος 1954.   Τα αίτια και οι αφορμές που της δόθηκαν για να ασχοληθεί με την   Αστρολογία ξεκίνησαν από την  ημερομηνία γεννήσεώς της που είναι στο μεταίχμιο δύο ζωδίων κι επομένως δεν γνώριζε σε ποιο ζώδιο πραγματικά ανήκε. Το γεγονός αυτό κίνησε το ενδιαφέρον της από τα εφηβικά της χρόνια  και άρχισε δειλά-δειλά να ασχολείται. Με αυτά και άλλα πολλά  αναπτύχθηκε η περιέργεια και η αναζήτηση στο τι συμβαίνει και στο γιατί να συμβαίνει. Υπήρξε και αναπτύχθηκε με την πάροδο του χρόνου η απορία πώς είναι δυνατόν, άτομα που γεννήθηκαν ίδια χρονολογία, ίδια ημερομηνία, να έχουν τόσες διαφορές και αντιθέσεις, μεταξύ τους. Να έχουν πορεία ζωής και  επιρροές γεγονότων διαφορετικές, χαρακτήρες εντελώς αντίθετους μεταξύ τους, αλλά και συγχρόνως τόσα πολλά κοινά στοιχεία σε σημείο που να σε τρομάζουν.

Οι  απορίες και οι ενστάσεις της έγιναν η αφορμή να της αφυπνίσουν την περιέργεια, ώστε να ανακαλύψει τα απόκρυφα  αυτών των στοιχείων που προανέφερε. Εκείνη την εποχή στην Ελλάδα ήταν περιορισμένη η αντίληψη περί αστρολογίας και των περί εν λόγω θεμάτων, αλλά και συγχρόνως, δεν υπήρχε ενημέρωση από τα έντυπα της εποχής.  Η εμμονή της, όμως, γι’ αυτήν την συγκεκριμένη μάθηση, την οδήγησαν σε παλαιά κείμενα και στην αναζήτηση αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων. Με την πάροδο των χρόνων και καθώς μάθαινε  περισσότερα για τα θέματα, ανακάλυψε και αντιλήφθηκε πως το θέμα των αριθμών έχει απόλυτη σχέση με την Αστρολογική γνώση, ότι τα πάντα είναι βασισμένα στα σχήματα και τους αριθμούς, στοιχεία που επηρεάζουν τις αστρολογικές μοίρες κάθε ζωδίου, και το αντίθετο.

Προς επιβεβαίωση των σκέψεων και των συλλογισμών της οδηγήθηκε πολύ αργότερα και με τις εμπειρίες που της πρόσφερε απλόχερα η ζωή σε σχολή Αστρολογίας.  Ωστόσο, δεν ικανοποιήθηκε πλήρως και ο λόγος είναι ότι ανακάλυψε ότι οι σχολές δεν είχαν κάτι καινούργιο να της προσφέρουν.  Δεν  μπορούσαν να αναγνωρίσουν την λεπτομέρεια και το τι ακριβώς και ουσιαστικό προσδιόριζαν οι μοίρες, ούτε και την μερική ανάλυση αυτών. Κύριο άξονα είχανε γι’αυτούς τα γεωμετρικά σχήματα.

Για τους λόγους που προαναφέρθησαν, λοιπόν, της δόθηκε το έναυσμα να ασχοληθεί με λεπτομερείς κατατάξεις και αναλύσεις ξεκινώντας από το γράμμα Α. Συνειδητοποίησε  από την προσωπική διδαχή της ότι υπήρχαν ελλείμματα κι έτσι προσέθεσε νέα στοιχεία, που δεν διδάσκονται. Όλα αυτά της προκάλεσαν το προσωπικό ενδιαφέρον για  την δημιουργία  μιας  Νέας Μεθόδου αστρολογικής προσέγγισης.

Στοιχεία επικοινωνίας

Ιστολόγιο: https://astroanalysiplavoukou.blogspot.gr

Ηλεκτρονική διεύθυνση: polyxeni11412@gmail.com

Τηλ: 6940-918702

10 thoughts on “Βιογραφικό Πολυξένης Πλαβούκου

  1. […] Δουζίνα-Στυλιανού Αλεξάνδρα (Ταμίας) και Πλαβούκου Πολυξένη […]

  2. […] «Εαρινή Ισημερία 2018 & συσχέτιση με τον γενέθλιο χάρτη της Ελλάδας και τα πολιτικά δρώμενα» Εισήγηση: Πλαβούκου Πολυξένη […]

  3. […] πλανητικές επιρροές. Την εκδήλωση άνοιξε η κα Πολυξένη Πλαβούκου, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου, η οποία ανέλυσε την […]

  4. […] που παρουσιάζει η Εαρινή Ισημερία 2019»Εισηγήτρια η κα Πολυξένη Πλαβούκου (Μέλος Δ.Σ. και ιδρυτικό μέλος […]

  5. […] παρούσα ανάρτηση αναδημοσιεύουμε άρθρο της Πολυξένης Πλαβούκου, ιδρυτικού μέλους του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α, με τίτλο “Ουρανός […]

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.