Βιογραφικό Αναστασίας Παυλάκη

01 Φωτογραφία Αναστασίας ΠαυλάκηΗ Αναστασία Παυλάκη γεννήθηκε στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 1980. Σπούδασε Ναυτιλιακά και εργάστηκε στον τομέα της Ναυτιλίας, στο τμήμα του Λογιστηρίου, της Γραμματείας και των τεχνολογιών επικοινωνίας των πλοίων.

Με την Αστρολογία ξεκίνησε να ασχολείται από το 2008 εντελώς τυχαία, αν και πάντα είχε ενδιαφέρον για να ψάξει και να μάθει πώς λειτουργεί. Έτσι κι αλλιώς η Αστρονομία ήταν από τα αγαπημένα της μαθήματα στο Λύκειο και γενικά ήταν των θετικών επιστημών περισσότερο, όπως μαθηματικά κλπ.

Κι έτσι ήρθε το κατάλληλο timing κι άρχισε το 2008 να μαθαίνει Αστρολογία, η οποία συνδυάζει και το πρακτικό-μαθηματικό κομμάτι, αλλά και το θεωρητικό γιατί αφορά τον άνθρωπο και την ανθρώπινη ψυχολογία κατα κύριο λόγο και έχει μεταφυσικές και φιλοσοφικές προεκτάσεις.

Σπούδασε για 3 χρόνια στη σχολή Αστρολογίας “Ηλίανθος” του κ. Περικλή Καραμηνά όπου πήρε τις βασικές γνώσεις της Αστρολογίας και είχε καθηγητή τον Αστρολόγο κ. Απόστολο Αδαμίδη. Μετά συνέχισε φυσικά να διαβάζει, να ερευνά και να παρακολουθεί σεμινάρια, μιας και είναι τεράστια η γνώση της Αστρολογίας. Ενδεικτικά, σεμινάρια και μαθήματα έχει παρακολουθήσει και παρακολουθεί από τον Χρήστο Άρχο, την Αλέκα Δουζίνα και άλλους αξιόλογους Αστρολόγους.

Η Αναστασία Παυλάκη πιστεύει ότι η Αστρολογία είναι μια εξαιρετική μέθοδος Αυτογννωσίας και ότι με μια καλή ψυχολογική προσέγγιση μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη στον προσωπική ανάπτυξη του ατόμου και αυτός είναι ο στόχος της ως προς την εφαρμογή της.

Η προσωπική της ιστοσελίδα είναι το http://www.starsunity.com και μπορείτε επίσης να τη βρείτε στο Facebook με την ομόνυμη σελίδα StarsUnity.

2 thoughts on “Βιογραφικό Αναστασίας Παυλάκη

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.