Παροχή προνομίων στα μέλη του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.

Σε συνέχεια της σχετικής απόφασης της από 4.3.2018 ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Αστρολογίας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη και το ευρύ κοινό ότι υπάρχει μια σειρά παροχών και εκπτώσεων που δικαιούνται τα μέλη του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.

Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη του Συλλόγου δικαιούνται προνομιακή τιμή στην παρακολούθηση διαλέξεων, σεμιναρίων και άλλων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Σύλλογος. Αυτό ήδη έγινε τόσο κατά την εκδήλωση του Συλλόγου για την Εαρινή Ισημερία στις 17.3.2018, όπου η συμμετοχή για μέλη ήταν δωρεάν, όσο και κατά το Σεμινάριο Μεσοδιαστημάτων που διοργανώθηκε στις 12.5.2018, όπου υπήρχε έκπτωση 50% για τα μέλη του Συλλόγου.

Επιπλέον, τα παρακάτω μέλη παρέχουν στα υπόλοιπα μέλη του Συλλόγου έκπτωση 20% σε μεμονωμένες συνεδρίες και μαθήματα. Ακολουθούν με αλφαβητική σειρά τα ονόματα των μελών που παρέχουν την προαναφερθείσα έκπτωση:

  1. Βλαχοπούλου Κωνσταντίνα
  2. Δουζίνα Αλέκα
  3. Ορσάρη Φωτεινή
  4. Πλαβούκου Πολυξένη
  5. Πετρίτσης Βαγγέλης

Όσοι επιθυμείτε να γίνετε μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Αστρολογίας και να συνδράμετε την προσπάθειά μας για τη διάδοση της Αστρολογικής Παιδείας και Έρευνας στην Ελλάδα, πατήστε εδώ για να ακολουθήσετε τις σχετικές οδηγίες.

Θα ακολουθήσει επόμενη ανάρτηση με τις προγραμματισμένες δραστηριότητες του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. για τους ερχόμενους μήνες. Θα χαρούμε να σας έχουμε όλους κοντά μας!

Πατήστε εδώ, εδώ και εδώ για φωτογραφικά στιγμιότυπα από πρόσφατες εκδηλώσεις του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.

One thought on “Παροχή προνομίων στα μέλη του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.