Κώδικας Δεοντολογίας Αστρολόγων ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.

Ο Κώδικας Δεοντολογίας των Αστρολόγων του Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Αστρολογίας αποτελεί αναθεώρηση του Εθελοντικού Κώδικα Αστρολογίας που είχε θεσπίσει ο προπομπός του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. (Φίλοι Αστρολογίας Ελλάδος) από τις 17 Ιανουαρίου 2015.

Η αναθεώρηση πραγματοποιήθηκε από την τριμελή Επιτροπή Δεοντολογίας του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α., η οποία εξελέγη από την Ετήσια Γενική Συνέλευση της 4ης Μαρτίου 2018 και απαρτίζεται από τα μέλη Αλέκα Δουζίνα, Γιώργο Παυλίδη και Σοφία Πονήρη. Το πόρισμα της Επιτροπής Δεοντολογίας έχει εγκριθεί ομόφωνα από τη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και δεσμεύει τα μέλη του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. είτε ασκούν την αστρολογία επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά.

Ο Κώδικας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό στην εκδήλωση του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. για το Χειμερινό Ηλιοστάσιο 2018, εξ ου και η επιλεγμένη φωτογραφία. Αποτελεί δε ένα ουσιαστικό βήμα προς την σοβαρή και με σεβασμό προσέγγιση της Αστρολογίας από όλους εμάς που αγαπάμε την Αστρολογία και που επιθυμούμε την ποιοτική διάδοσή της.

Πατώντας παρακάτω στο view in full screen θα είστε σε θέση να διαβάσετε τον Κώδικα Δεοντολογίας Αστρολόγων ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.

ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ-ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α

2 thoughts on “Κώδικας Δεοντολογίας Αστρολόγων ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.

  1. […] Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τον Κώδικα Δεοντολογίας Αστρολόγων του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. μπορείτε να επισκεφτείτε τη σχετική ανάρτηση της ιστοσελίδας μας πατώντας εδώ. […]

  2. […] την αστρολογία και αποδέχονται το Καταστατικό και τον Κώδικα Δεοντολογίας του […]

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.