Βιογραφικό Ευτυχίας Τσιμπουκάκη

Η Ευτυχία Τσιμπουκάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρή ηλικία είχε διάφορες μεταφυσικές ανησυχίες, ενδιαφερόταν για την αστρολογία και αναρωτιόταν πώς συνδέεται ο επάνω κόσμος με τον κάτω και την ζωή μας. Τα τελευταία 25 χρόνια άρχισε να το ψάχνει μέσω μιας φίλης της που διάβαζε αστρολογία και της μάθαινε διάφορα πράγματα, κυρίως μέσα από βιβλία αστρολογίας. Οι πρώτες εφαρμογές ήταν να δούνε τους δικούς τους αστρολογικούς χάρτες και των παιδιών τους. Αυτό τη βοήθησε να καταλάβει γιατί συμβαίνουν διάφορα πράγματα στην ζωή της και να καταλαβαίνει τι σημαίνει γενέθλια υπόσχεση. Αργότερα που το ίντερνετ μπήκε στην ζωή μας και η πληροφόρηση ήταν πιο εύκολη, άρχισε να παρακολουθεί βίντεο μαθημάτων αστρολογίας, διάφορες αστρολογικές εκπομπές, ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές.

Το 2016 έμαθε για την αστρολογική σχολή της Εναλλακτικής Παιδείας «Αστροπαιδεία» της Βάσιας Κόντη και αποφάσισε να φοιτήσει στην σχολή για να βάλει τις γνώσεις της σε τάξη. Έτσι, τον Νοέμβριο του 2018 ολοκλήρωσε τον 20μηνο κύκλο μαθημάτων στην ψυχολογική αστρολογία, παρέδωσε την πτυχιακή της και πήρε την βεβαίωση της σχολής. [Οκτώβριος 2016 – Νοέμβριος 2018.] Κατά την διάρκεια των μαθημάτων εκτός της βασικής ύλης, διδάχτηκε αστρονομία για αστρολόγους, Ιατρική αστρολογία, Πολιτική και Αστροχαρτογεωγραφία από τον Δημήτρη Κορωνάκη. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια από Έλληνες και ξένους αστρολόγους γύρω από διάφορα θέματα, όπως Καρμική αστρολογία, Δρακωνική, Ελληνιστική, Συναστρία σχέσεων, και εξακολουθεί να παρακολουθεί όσα περισσότερα μπορεί. Παρακολουθεί από τον Οκτώβριο του 2018 τον κύκλο μαθημάτων που κάνει ο Βαγγέλης Πετρίτσης στο POLIS, Κέντρο Διά Βίου Μάθησης στο Νέο Ηράκλειο. Από τις αρχές Ιανουαρίου 2019 παρακολουθεί μαθήματα Ελληνιστικής αστρολογίας γιατί πιστεύει ότι η Ελληνιστική αστρολογία έχει μια πιο ξεκάθαρη και απλή ματιά στον τρόπο ανάλυσης γενέθλιου χάρτη και προβλεπτικών συστημάτων. Το ταξίδι της στην αστρολογία μόλις ξεκίνησε και ενδιαφέρεται να ασχοληθεί επαγγελματικά.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.