Βιογραφικό Ευγενίας Γεροντάρα

Η Ευγενία Γεροντάρα γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα. Σπούδασε πιάνο και εργάστηκε σαν δασκάλα μουσικής σε δημόσιο δημοτικό σχολείο. Η αγάπη της, όμως, ήταν πάντα η ζωγραφική. Αυτοδίδακτη στην τέχνη αυτή, το 2007 παίρνει μέρος στην παγκόσμια έκθεση ζωγραφικής «the world fine art» στην Νέα Υόρκη και την επόμενη χρονιά αντιπροσωπεύει την Ελλάδα στο ηλεκτρονικό μουσείο www.euartmuseum.eu. To 2010 παίρνει μέρος στο συλλεκτικό βιβλίο τέχνης του μουσείου Μπενάκη σαν νέα ανερχόμενη ζωγράφος. Το 2011 ξεκίνησε να απεικονίζει πιστά αντίγραφα μουσείων της ερυθρόμορφης και μελανόμορφης ελληνιστικής εποχής.

Από το 2015 ξεκίνησε την δική της επιχείρηση με κεραμικά χειροποίητα ζωγραφισμένα, με μία πρωτότυπη εικαστική ματιά. Απευθύνεται σε γκαλερί, καταστήματα τέχνης και πελάτες παγκόσμια. Το 2019 ξεκίνησε να εικονογραφεί το πρώτο της παραμύθι, ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους ήρωες.

Την αστρολογία την αγαπά και αγαπά και όλους που προσπαθούν να μεταδώσουν τις γνώσεις τους στους υπόλοιπους ανθρώπους. Την σέβεται και θέλει να βαθύνει τις γνώσεις της περισσότερο. Έχει ένα συναρπαστικό συναίσθημα για αυτή την επιστήμη και θέλει να καταφέρει να τη σπουδάσει. Έχει διαβάσει βιβλία της Θεοδώρας Ντάκου και από εκεί ξεκίνησε να εισχωρεί βαθύτερα στην έρευνα των πλανητών. Ξεκίνησε μαθήματα αστρολογίας το 2018 με δάσκαλο τον Βαγγέλη Πετρίτση PhD.

One thought on “Βιογραφικό Ευγενίας Γεροντάρα

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.