Βιογραφικό Κατερίνας Πια

Η σχέση της με την Αστρολογία ξεκίνησε το 1995 ξαφνικά κι αναπάντεχα. Η πρώτη επαφή μαζί της ήταν έτσι όπως με τον κεραυνοβόλο έρωτα, που δεν τον πιστεύεις μέχρι να σου συμβεί. Στη συνέχεια μελετώντας Αστρολογία προσπάθησε να κατανοήσει τις εσωτερικές της ανάγκες και να επιλύσει τα δικά της θέματα. Περάσανε από φάσεις πλήρους αποδοχής ή απόρριψης, φόβου, έκπληξης, αμφισβήτησης, χωρισμών και επανασυνδέσεων. Σε κάθε επανασύνδεση της προσέφερε όλο και πιο δυνατές συγκινήσεις και κάθε φορά μαζί της μάθαινε τρόπους να γίνεται καλύτερη. Σιγά – σιγά άρχισε να την μοιράζεται με άλλα άτομα κι αυτό την έκανε να νιώθει εσωτερική χαρά και πληρότητα. Σήμερα το πιο βαθύ συναίσθημα που νιώθει για την Αστρολογία είναι η ευγνωμοσύνη, γιατί μέσω αυτής ήρθε σε επαφή με την εσωτερική ης αλήθεια. Έμαθε να κατανοεί και να συγχωρεί τους συνανθρώπους της, μα και τον εαυτό της. Χαίρεται, λοιπόν, που διαπιστώνει ότι ασχολούνται μαζί της άνθρωποι που προσπαθούν να αποδείξουν την αλήθεια της και την ισχύ της! Να αποδείξουν ότι δεν είναι ένα παραμυθάκι, όπως αυτά του Αισώπου.

Σε ό,τι αφορά τις αστρολογικές σπουδές της Κατερίνας Πια, το 2014 και 2015 φοίτησε στο «Κέντρο Αστρολογικών Σπουδών» του κ. Παπαδολιά, το 2017 αποφοίτησε και πήρε πτυχίο από την «Εναλλακτική Παιδεία» της κ. Κόντη. Επιπλέον, έχει κάνει μαθήματα με την κυρία Ευγενία Σούρδη, για δύο μήνες φοίτησε στο «Κοσμόγραμμα» του κ. Ματσώτα και σήμερα σπουδάζει στο «Μεσογειακό και Βαλκανικό Ινστιτούτο Αστρολογικών Ερευνών» με τον Χρήστο Άρχο. Μερικά από τα σεμινάρια που έχει παρακολουθήσει είναι τα εξής: «Ωριαία – επιλεκτική» με εισηγήτρια τη Μαίρη Γαλανού, «Αστροψυχολογία» με εισηγητή τον Χρήστο Άρχο, «Δρακωνική αστρολογία» με εισηγητή τον Jerry Brignone  και «Αντίσταση στην αλλαγή» με εισηγητή τον Χρήστο Άρχο.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.