Βιογραφικό Νίκου Χατζηλία

Ο Νίκος Χατζηλίας κατάγεται από τη Μυτιλήνη, όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε Σχεδίαση Προϊόντων και Συστημάτων στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Αιγαίου, μα καθώς πάντα ένιωθε ουσιαστικότερο να δουλεύει με ανθρώπους και τις βαθύτερες ανάγκες τους, οδηγήθηκε στο να προσφέρει επαγγελματική υποστήριξη και βοήθεια σε άλλους, που βαδίζουν στο δικό τους εξελικτικό μονοπάτι. Έχει εκπαιδευτεί και ασκεί τις θεραπευτικές τέχνες Reiki, Theta Healing και Deep PEAT, αλλά και ως Eating Psychology & Mind Body Nutrition Coach.

Στην προσωπική του πορεία, έχει διαπιστώσει την ανάγκη για παράλληλη προσωπική εργασία σε νου, σώμα και πνεύμα. Η έλλειψη φροντίδας του ενός, επιφέρει ανισορροπία σε όλο το σύστημα και στην υγεία μας. Δρόμοι προς την προσωπική εμβάθυνση και εργασία που ακολουθεί, είναι οι τεχνικές ενεργειακής θεραπείας, μια διατροφή με επίγνωση, το QiCong, ο διαλογισμός, η ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία αλλά και η αστρολογία.

Ακολούθησε εκπαιδευτικά σεμινάρια για τεχνικές ερμηνείας του γενέθλιου αστρολογικού χάρτη και για θεραπεία με χρήση ανθοϊαμάτων Μπαχ, από τον Βαγγέλη Πετρίτση PhD. Αξιοποιεί τις αστρολογικές γνώσεις στο θεραπευτικό του έργο, για τη βαθύτερη κατανόηση της προσωπικότητας, των ψυχολογικών τάσεων και του βαθύτερου εαυτού ενός πελάτη οι οποίες υποδεικνύονται από τον αστρολογικό του χάρτη, αλλά και για τη χορήγηση των καταλληλότερων για αυτόν ανθοϊαμάτων.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες που προσφέρει
στην ιστοσελίδα του, www.theshiftwithin.me.

One thought on “Βιογραφικό Νίκου Χατζηλία

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.