Σχετικά με τον ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Αστρολογίας (ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.) είναι μία ένωση για την διάδοση της Αστρολογίας στην Ελλάδα και την ανάπτυξη της Αστρολογικής Παιδείας. H ένωση αυτή έχει από τις 2 Οκτωβρίου 2017  πάρει τη μορφή σωματείου με την ίδια επωνυμία και αποτελεί μετεξέλιξη της μη κερδοσκοπικής εταιρείας των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος. Έδρα του σωματείου είναι η Αθήνα και έχει συστηθεί από 23 ιδρυτικά μέλη. Το σωματείο διοικείται από Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέγεται ανά τρία χρόνια. Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την τριετία 2023-2025 είναι τα εξής:

3. Γραμματέας: Ορσάρη Φωτεινή
4. Ταμίας: Πονήρη Σοφία
6. Α’ Αναπληρωματικό Μέλος: Στεργιοπούλου Καλλιόπη
7. Β’ Αναπληρωματικό Μέλος: Γιαννή Χρυσάνθη

Περισσότερες πληροφορίες για τους σκοπούς και τις αρχές του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο για το Καταστατικό του σωματείου.

Εργασίες μελών μας, ακαδημαϊκού ή επιστημονικού χαρακτήρα, θα βρείτε στον σύνδεσμο “Αστρολογικές Πραγματείες“, ενώ στον σύνδεσμο “Περί Αστρολογίας” θα διαβάσετε απόψεις και θέσεις των μελών μας αναφορικά με τη φύση της αστρολογίας και τη σχέση της με άλλα γνωστικά αντικείμενα.

Στα “Επίκαιρα” θα ανατρέξετε για πιο επίκαιρα αστρολογικά άρθρα και προβλέψεις μελών του σωματείου μας, ενώ στο λήμμα “Εκδηλώσεις-Σεμινάρια” θα μπορείτε να ενημερώνεστε για εκδηλώσεις του σωματείου και των μελών της.

Στις Αστρολογικές Πραγματείες, στο Περί Αστρολογίας, στα Επίκαιρα και στις Εκδηλώσεις-Σεμινάρια θα βρείτε, επιπλέον, εργασίες και εκδηλώσεις που δημοσιεύτηκαν από την εταιρεία των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος, τον προπομπό, δηλαδή, του Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Αστρολογίας.

Επισυνάπτεται παραπομπή στον Κατάλογο Ιδρυτικών Μελών του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.

Η έδρα του σωματείου μας είναι στην Προμπονά 23, Αθήνα. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977-786410. Ηλεκτρονική διεύθυνση: pasyfastro@gmail.com

Βρείτε μας στο facebook και στο twitter.

logotypo_pasyfa

One thought on “Σχετικά με τον ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.

  1. ΠΟΛΎ καλή κίνηση. ανοίγει το μυαλό και σε κατι διαφορετικό.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.