Το κλίμα του Οκτωβρίου

libraΤο κλίμα του Οκτωβρίου
(από τη Χρυσάνθη Καλογέρη, xrisanthikalogeri@ hotmail.com )

Ο Οκτώβριος ξεκινάει με μία Νέα Σελήνη στο Ζυγό σε σύνοδο με τον Δία. Έτσι αρχίζει, λοιπόν, ο μήνας με υψηλό δείκτη αισιοδοξίας. Οι Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου θα είναι γεμάτοι χάρη και γοητεία, πιο ελκυστικοί από κάθε άλλη φορά με αποτέλεσμα να γίνουν πιο δημοφιλείς στο περιβάλλον τους. Συγχρόνως, είναι η κατάλληλη περίοδος να ξεκινήσουν καινούρια σχέδια και να επεκτείνουν τη δραστηριότητα τους, έχοντας ευκαιρίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η διέλευση αυτή του Δία ευνοεί συγχρόνως τους Κριούς, τους Διδύμους και τους Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου.

Την ίδια μέρα έχουμε και ένα σχεδόν ακριβές τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Αυτή η όψη δίνει μια ρομαντική υφή στο κλίμα αισιοδοξίας που ήδη επικρατεί. Πρόκειται, συνεπώς, για μια όμορφη μέρα για διασκέδαση , εκδήλωση συναισθημάτων στοργής και αγάπης, καθώς και για ανταλλαγή δώρων κλπ.

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη φέρνει στην επιφάνεια καινούρια ξεκινήματα σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Αναλυτικότερα, ευνοούνται οι συναισθηματικές σχέσεις και οι συνεργασίες και τα ξεκινήματα καλλιτεχνικής φύσεως, ενώ οι επαγγελματικές συνεργασίες με επίκεντρο το οικονομικό συμφέρον επιζητούν προσοχή, αφού η Νέα Σελήνη κάνει χιαστί όψη (150 μοιρών) με τον Ποσειδώνα. Ταυτόχρονα, υπάρχει δυνατότητα για μια νέα αρχή σε μια παλιά σχέση μέσω συγχώρησης και κατανόησης. Η Νέα Σελήνη αγγίζει κυρίως Ζυγούς (γεννημένους 26/9-2/10), Κριούς (γεννημένους 24-30/3), Αιγόκερους (γεννημένους 25-31/12), Καρκίνους (γεννημένους 26/6-1/7), Διδύμους (γεννημένους 25-31/5) και Υδροχόους (γεννημένους μεταξύ 25/1 και το τέλος του Ιανουαρίου). Συναισθηματικά και σε καλλιτεχνικό επίπεδο ευνοούνται οι Σκορπιοί που είναι γεννημένοι κοντά στις 2/11 και οι Ιχθείς που είναι γεννημένοι γύρω στις 28/2.

Την πρώτη εβδομάδα του μήνα προσοχή στην υπερβολή θα πρέπει να δείξουν οι Κριοί , οι Ζυγοί, οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι των πρώτων ημερών, διότι εκτός από την αισιόδοξη διάθεση θα υπάρχει και αυξημένος δυναμισμός. Έτσι για την επίτευξη των στόχων θα χρειαστούν έξυπνοι χειρισμοί, διορατικότητα και μεθοδικότητα στις δραστηριότητες σας.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο Newsletter της εταιρίας μας…Newsletter: Νέα και Προβλέψεις για το Φθινόπωρο 2016

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.