Βιογραφικό Χρυσάνθης Καλογέρη

kalogeriΗ Χρυσάνθη Καλογέρη γεννήθηκε στους Αγ. Σαράντα της Αλβανίας. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο των Τιράνων. Εργάστηκε για 2 χρόνια ως καθηγήτρια Γαλλικών στο Γυμνάσιο & Λύκειο Αργυροκάστρου. Το 1991 εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα. Αναγνώρισε το πτυχίο της ως καθηγήτριας Γαλλικής Φιλολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Αυτή τη στιγμή είναι εμπορικός αντιπρόσωπος στην εταιρεία ELETEN Α.Ε και παράλληλα συνεχίζει να εξασκεί την Γαλλική Φιλολογία ως καθηγήτρια.

Τα τελευταία δέκα χρόνια ασχολείται ενεργά με την αστρολογία έχοντας παρακολουθήσει μαθήματα και σεμινάρια πολλών ελλήνων αστρολόγων. Παράλληλα έχει πραγματοποιήσει μαθήματα δια αλληλογραφίας στο IEA Ecole d’ Αstrologie στη Γαλλία με θέμα «Ψυχολογία για αστρολόγους». Τελευταία μάλιστα έχει αρχίσει να παρακολουθεί και μαθήματα ψυχολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο λόγος για τον οποίο ξεκίνησε και συνεχίζει να ασχολείται με την αστρολογία έγκειται στο γεγονός ότι πιστεύει πως μέσω αυτής μπορεί κανείς να ανακαλύψει την πραγματική του ταυτότητα καθώς και να κατανοήσει πτυχές του χαρακτήρα των υπολοίπων. Ετσι μπορεί να βελτιώσει τόσο την ποιότητα της δικής του ζωής όσο και των ατόμων γύρω του μέσω συμβουλών που μπορούν να κατευθύνουν κάποιον σε σωστές αποφάσεις. Συνεπώς, η αξία της αστρολογίας δεν βρίσκεται τόσο στην πρόβλεψη γεγονότων της ζωής του ατόμου όσο στην σωστή ερμηνεία αυτών, ώστε να οπλιστεί το άτομο κατάλληλα, για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της ζωής. Σε αυτό ακριβώς το σημείο βρίσκεται η σύνδεση της επιστήμης της Ψυχολογίας και της επιστήμης της Αστρολογίας.

Αποτελεί Β΄αναπληρωματικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. για την τριετία 2023-2025, θέση που κατείχε και κατά την προηγούμενη τριετία.

7 thoughts on “Βιογραφικό Χρυσάνθης Καλογέρη

  1. […] «Διέλευση Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων» Εισήγηση: Καλογέρη Χρυσάνθη […]

  2. […] επικείμενη είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, ενώ η κα Χρυσάνθη Καλογέρη και ο κος Γιώργος Κανελλόπουλος ανέλυσαν τη διέλευση […]

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.