Η Αστρολογία στη Σύγχρονη Εποχή

Ενημερώνουμε το αγαπητό κοινό ότι η πρώτη ανοικτή εκδήλωση του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. διεξήχθη με επιτυχία στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης και Πολιτισμού “Πόλις”, στο Ηράκλειο Αττικής, την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018. Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Πετρίτσης Ευάγγελος PhD, ήταν ο κύριος εισηγητής. Την εκδήλωση χαιρέτισαν τα μέλη του Δ.Σ. Βλαχοπούλου Κωνσταντίνα (Αντιπρόεδρος), Δουζίνα-Στυλιανού Αλεξάνδρα (Ταμίας) και Πλαβούκου Πολυξένη (Μέλος).

Στην ομιλία του, ο κ. Πετρίτσης επιχειρηματολόγησε υπέρ της θεώρησης της Αστρολογίας ως επιστήμης και τόνισε τον πλούτο των εργαλείων και των γνώσεων που η Αστρολογία δύναται να χαρίσει στην Ψυχολογία. Έκλεισε την ομιλία του ευχόμενος η Αστρολογία να κατακτήσει σύντομα τη θέση που της αξίζει και που είναι στα Πανεπιστήμια όλου του κόσμου, θέτοντας ως τρανό παράδειγμα τον Dr Nick Campion, Καθηγητή Κοσμολογίας και Πολιτισμού στο Πανεπιστήμιο της Ουαλίας και επιστημονικό υπεύθυνο δύο μεταπτυχιακών προγραμμάτων (“Πολιτισμική Αστρονομία και Αστρολογία” και “Οικολογία και Πνευματικότητα”) που φέρνουν την Αστρολογία όσο πλησιέστερα γίνεται στον χώρο των ευρωπαϊκών πανεπιστημίων. Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση.

 
pasyfa-2pasyfa-4pasyfa-5

pasyfa-6pasyfa-7

Τέλος, ενημερώνουμε ότι η επόμενη εκδήλωση του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 στο Πόλις και θα ακολουθήσει ειδική ανάρτηση.

Καλή αντάμωση!

4 thoughts on “Η Αστρολογία στη Σύγχρονη Εποχή

  1. […] εδώ και εδώ για φωτογραφικά στιγμιότυπα από πρόσφατες […]

  2. […] στο ενεργητικό μας. Ενδεικτικά αναφέρουμε την εκδήλωση για την Αστρολογία στη Σύγχρονη Εποχή, τον εορτασμό της Εαρινής Ισημερίας 2018, το Σεμινάριο […]

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.