Χειμερινό Ηλιοστάσιο ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. 2018

PASYFA_Xeimerino_Iliostasio2018

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Αστρολογίας σας προσκαλεί όλες και όλους να παρευρεθείτε στην εορταστική εκδήλωση που διοργανώνει για το Χειμερινό Ηλιοστάσιο στις 22 Δεκεμβρίου 2018 στο Πόλις, Κέντρο Εκπαίδευσης και Πολιτισμού.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει παρουσίαση του Κώδικα Δεοντολογίας του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. και πλούσια κλήρωση δώρων με αστρολογικά βιβλία, πρες παπιέ, έργα κεραμικής και αστρολογικές συνεδρίες με επαγγελματίες του Συλλόγου και όχι μόνο!

Επίτιμος καλεσμένος του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.  θα είναι ο αστρολόγος κ. Γιάννης Ριζόπουλος, ο οποίος θα μιλήσει για τη “Δημιουργική Διάσταση Ζωδίων και Πλανητών”. 

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό ο οποίος θα ανακοινωθεί ανήμερα της εκδήλωσης.

Η είσοδος για τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου θα είναι δωρεάν ενώ η είσοδος για μη μέλη θα είναι €5, με το οποίο αντίτιμο θα εξασφαλίζεται και ένας λαχνός.

Όποιος και όποια επιθυμεί να αγοράσει περισσότερους λαχνούς θα μπορεί να το κάνει καταβάλλοντας κατά την είσοδο είτε €10 για πέντε λαχνούς είτε €20 για δέκα λαχνούς.

Τέλος, θα υπάρχει  δυνατότητα προκαταβολής (€20) για παρακολούθηση του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου Αστρολογίας που διοργανώνει ο ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. με θέμα «Η Κοσμική Αστρολογία στον 21ο Αιώνα» στις 24-25 Μαΐου 2019. Ανάμεσα στους ξένους εισηγητές συγκαταλέγονται οι εξής:

  • Wendy Stacey (Πρόεδρος Αστρολογικού Συνδέσμου Μεγάλης Βρετανίας)
  • Erin Sullivan (συγγραφέας, μέλος της ISAR και επίτιμο μέλος ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.)
  • João Medeiros (μέλος του Πορτογαλικού Συνδέσμου Αστρολογίας)

Συμμετοχή στο Συνέδριο: €60 για εγγεγραμμένα μέλη του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. και €80 για μη μέλη. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Εγγραφή στο μητρώο μελών του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. για όσους και όσες το επιθυμούν: €20.

_________________________________

Πού: «Πόλις» Κέντρο Πολιτισμού & Εκπαίδευσης, Μαρ. Αντύπα & Φιλοθέης, Ηράκλειο Αττικής.

Πότε: Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018, 18.00-21.00.

Προσέλευση: 18.00-18.30

Είσοδος: Δωρεάν για μέλη του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. και €5 για μη μέλη

Πληροφορίες: 6977-786410, pasyfastro@gmail.com

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.