1ο Διεθνές Συνέδριο Αστρολογίας ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.

Με μεγάλη χαρά ενημερώνουμε το αγαπητό κοινό ότι ο ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. διοργανώνει το 1ο του Διεθνές Συνέδριο Αστρολογίας με θέμα «Η Κοσμική Αστρολογία στον 21ο Αιώνα» στις 24 & 25 Μαΐου 2019, στον συνεδριακό χώρο Triaena Business Center που βρίσκεται στην Αθήνα επί της Λεωφόρου  Μεσογείων 15, Αμπελόκηποι.

Το Δ.Σ του Συλλόγου θα ήθελε εκ των προτέρων να ευχαριστήσει τους εισηγητές του συνεδρίου, μιας και όλοι είναι αξιόλογοι Αστρολόγοι, ερευνητές και δάσκαλοι στον χώρο της Αστρολογίας. Μάλιστα, ανάμεσα σ’ αυτούς θα παρευρίσκονται και τρείς εκπρόσωποι από τον διεθνή Αστρολογικό χώρο:

η κυρία Wendy Stacey (Πρόεδρος Αστρολογικού Συνδέσμου Μεγάλης Βρετανίας)

η κυρία Erin Sullivan (συγγραφέας, μέλος της ISAR και επίτιμο μέλος ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.)

και ο κύριος João Medeiros (μέλος του Πορτογαλικού Συνδέσμου Αστρολογίας),

οι εισηγήσεις των οποίων θα περιέχουν ελληνικούς υπότιτλους.

Η θεματολογία είναι πρωτόγνωρη και πρωτότυπη για τα ελληνικά δεδομένα, καλύπτοντας ενότητες επιρροών των αστρολογικών δρώμενων, όπως αυτές καθρεπτίζονται στο κοινωνικό γίγνεσθαι μέσω διαφορετικών προσεγγίσεων. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια πολύπλευρη θεώρηση των κοσμικών αλλαγών, του σχηματισμού νέων δομών και θεσμών μέσω των  πλανητών, των συνοδικών κύκλων, των απλανών αστέρων και των εκλείψεων. Το συνέδριο συντονίζουν τα τρία ιδρυτικά μέλη Δ.Σ του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α., ο κύριος Βαγγέλης Πετρίτσης και οι κυρίες Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου και Φωτεινή Ορσάρη.

Στους σύνεδρους θα διανεμηθεί πιστοποίηση παρακολούθησης και συνεδριακό υλικό. Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν δωρεάν το πρώτο ετήσιο περιοδικό του συλλόγου, στο οποίο θα περιλαμβάνονται άρθρα ερευνών των μελών του συλλόγου καθώς και των εισηγητών του συνεδρίου σχετικά με τις εργασίες τους. Τέλος, μια σειρά δώρων αστρολογικού περιεχομένου θα διανεμηθεί μέσω κλήρωσης την 1η ημέρα του συνεδρίου.

Η συμμετοχή είναι 60€ για εγγεγραμμένα μέλη του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. και 80€ για μη μέλη με εξόφληση έως 30 Μαρτίου 2019. Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.

Η εξόφληση μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω καταθέσεως στον τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α, IBAN: GR17 0110 1090 0000 1090 0403 550, ή στην εκδήλωση της 30ης Μαρτίου 2019 με θέμα την Εαρινή Ισημερία στον συνεδριακό χώρο του Triaena Business Center στις 6μμ.

Το κόστος συμμετοχής αυξάνεται από 1η Απρίλη 2019 και ανέρχεται στα 80€ για εγγεγραμμένα μέλη του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. και €100 για μη μέλη με τελική προθεσμία εξόφλησης τις 10 Μαΐου 2019.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να μας τιμήσετε με την παρουσία σας!

Ακολουθεί η αφίσα και το πρόγραμμα του συνεδρίου σε μορφή pdf την οποία μπορείτε να δείτε πατώντας παρακάτω στο view in full screen.

αφισα_προγραμμα

One thought on “1ο Διεθνές Συνέδριο Αστρολογίας ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.

  1. […] εδώ για το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου και εδώ για […]

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.