Βιογραφικό Ελένης Κωστίκα

Η Ελένη Κωστίκα γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 1969, στην Αθήνα. Είναι διπλωματούχος αρχιτέκτων από το University of Westminster του Λονδίνου, και διπλωματούχος αστρολόγος από την International Academy of Astrology. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Εξασκεί επαγγελματικά την αρχιτεκτονική από το 1997, και την αστρολογία από το 2013. Δύο φαινομενικά διαφορετικές πρακτικές που πηγάζουν από την ίδια ανάγκη: στοχεύουν στην ευημερία και στην βελτίωση της σχέσης του ανθρώπου με τον εαυτό του και το περιβάλλον της ζωής του κάνοντας χρήση διαφορετικών εργαλείων και μέσα από άλλη οπτική γωνία. Παρέχει ένα εύρος συμβουλευτικών υπηρεσιών, και ασχολείται με το γράψιμο και την έρευνα και στους δύο τομείς.

Μια ουσιαστική στροφή στην ζωή της συνέβη το 2010, όπου ο Ουρανός και ο Κρόνος συγκυβερνήτες του 9ου οίκου της, και η προοδευμένη Σελήνη, ενεργοποίησαν δυναμικά από γωνιακούς οίκους, το Aries Point, σε σχέση με τον άξονα του ωροσκόπου της (29 Διδύμων-00 Καρκίνου). Έτσι οδηγήθηκε κάπως απρόσμενα και μοιραία στην επίσημη έναρξη των σπουδών της στην αστρολογία που ήταν παρούσα στην ζωή της από τα παιδικά της χρόνια. Αποφοίτησε το 2013 ολοκληρώνοντας το Professional Astrology Diploma programme της International Academy of Astrology. Από τότε συνεχίζει τις σπουδές της και την έρευνα σε πιο εξειδικευμένα κομμάτια της αστρολογίας όπως παραδοσιακές μεθόδους πρόβλεψης, τεχνικές timing, και συναστρίας στις σχέσεις. Εκτός από την παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης σε μορφή συνεδρίας, έχει την χαρά να διδάσκει δύο μαθήματα στην International Academy of Astrology, στο Natal Studies Module. Αρθρογραφεί τακτικά στην αστρολογική της ιστοσελίδα: www.aries-point.com.

3 thoughts on “Βιογραφικό Ελένης Κωστίκα

  1. […] με τίτλο “Οι Οίκοι και τα Ζώδια” σε μετάφραση της Ελένης Κωστίκας, μέλους του Συλλόγου μας, την οποία και ευχαριστούμε […]

  2. […] βιβλίου με τίτλο “Οι Πλανήτες” σε μετάφραση της Ελένης Κωστίκας, μέλους του Συλλόγου μας, την οποία και ευχαριστούμε […]

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.