Χειμερινό Ηλιοστάσιο ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. 2019

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Αστρολογίας σας προσκαλεί όλες και όλους να παρευρεθείτε στην εορταστική εκδήλωση που διοργανώνει για το Χειμερινό Ηλιοστάσιο στις 21 Δεκεμβρίου 2019 στο Πόλις, Κέντρο Εκπαίδευσης και Πολιτισμού, Μαρίνου Αντύπα και Φιλοθέης, Ηράκλειο Αττικής.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει παρουσίαση του έργου του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. και πλούσια κλήρωση δώρων με αστρολογικά βιβλία, περιοδικά, πρες παπιέ, και αστρολογικές συνεδρίες με επαγγελματίες του Συλλόγου (η λίστα δώρων επισυνάπτεται στο τέλος της ανάρτησης).

Επίτιμος καλεσμένος του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.  θα είναι ο αστρολόγος κ. Χρήστος Άρχος, διευθυντής του ASTROMEDIBALKAN, ο οποίος θα μιλήσει για τη δυναμική του φετινού Χειμερινού Ηλιοστασίου σε σχέση με τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό υπέρ της Ένωσης Εικαστικών “Λάνασσα” Υπέρ Φορέων Καρκινοπαθών και Άλλων Ασθενών σε Ελλάδα και Κύπρο. Για μια ακόμη φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως τη “Λάνασσα” για τη μεγάλη τιμή που μας έκανε στις 7 Δεκεμβρίου 2019 βραβεύοντάς μας για τη φιλανθρωπική μας δράση.

Η είσοδος για τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου θα είναι δωρεάν ενώ η είσοδος για μη μέλη θα είναι €5, με το οποίο αντίτιμο θα εξασφαλίζεται και ένας λαχνός.

Όποιος και όποια επιθυμεί να αγοράσει περισσότερους λαχνούς θα μπορεί να το κάνει καταβάλλοντας κατά την είσοδο είτε €10 για πέντε λαχνούς είτε €20 για δέκα λαχνούς.

Τέλος, θα υπάρχει  δυνατότητα προκαταβολής (€30 για εγγεγραμμένα μέλη του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. και €40 για μη μέλη) για παρακολούθηση του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου Αστρολογίας που διοργανώνει ο ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. με θέμα «Η Αστρολογία της Οικογένειας» στις 15-16 Μαΐου 2019. Ανάμεσα στους ξένους εισηγητές συγκαταλέγονται οι εξής:

  • Brian Clark (συγγραφέας, δημιουργός του εξ αποστάσεως εκπαιδευτικού προγράμματος Astro*Synthesis και επίτιμο μέλος ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.)
  • Erin Sullivan (συγγραφέας, μέλος της ISAR και επίτιμο μέλος ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.)
  • Barbara Bonvalot (μέλος του Πορτογαλικού Συνδέσμου Αστρολογίας)

Τόσο η Erin Sullivan όσο και η Barbara Bonvalot θα είναι παρούσες στο συνέδριο και θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία, ενώ ο Brian Clark θα είναι κοντά μας μέσω υποτιτλισμένης μαγνητοσκοπημένης εισήγησης.

Τα ονόματα των Ελλήνων εισηγητών θα ανακοινωθούν τη βραδιά της εκδήλωσης του Χειμερινού Ηλιοστασίου.

Συμμετοχή στο Συνέδριο: €60 για εγγεγραμμένα μέλη του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. και €80 για μη μέλη. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Εγγραφή στο μητρώο μελών του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. για όσους και όσες το επιθυμούν: €20.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, στις 20.00, θα ξεκινήσει στο Πόλις μουσικό αφιέρωμα στο Σμυρνέικο Τραγούδι στο οποίο σας καλούμε να παρευρεθείτε.

_________________________________

Πότε: Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019, 18.00-20.00.

Προσέλευση: 17.30

Είσοδος: Δωρεάν για μέλη του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. και €5 για μη μέλη

Πληροφορίες: 6977-786410, pasyfastro@gmail.com

ΛΙΣΤΑ-ΔΩΡΩΝ-ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.