Κρόνος-Πλούτωνας και οι Πόλεμοι των Συμφερόντων

Στο πλαίσιο των εργασιών του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου που διοργάνωσε ο ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. στις 24 και 25 Μαΐου 2019 με θέμα “Η Κοσμική Αστρολογία στον 21ο Αιώνα” εκδόθηκε το 1ο Ετήσιο Περιοδικό του Συλλόγου μας με τίτλο ομώνυμο με αυτόν του Συνεδρίου. Το περιοδικό περιέχει άρθρα βασισμένα στις εισηγήσεις των ομιλητών καθώς και τρία μεταφρασμένα κεφάλαια του βιβλίου “Mundane Astrology” των Baigent, Campion και Harvey.

Στην παρούσα ανάρτηση αναδημοσιεύουμε άρθρο βασισμένο στην εισήγηση του Βασίλη Παπαδολιά, με τίτλο “Κρόνος-Πλούτωνας και οι Πόλεμοι των Συμφερόντων”.

Πατώντας στην παρακάτω εικόνα (view in full screen) θα είστε σε θέση να διαβάσετε το σχετικό άρθρο. Υπάρχει επίσης δυνατότητα μεταφόρτωσης (download) στον υπολογιστή σας.

Για να συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής στο μητρώο μελών του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. πατήστε εδώ. Για να μάθετε τα προνόμια που περιλαμβάνει η εγγραφή σας στον ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α., πατήστε εδώ.

ΚΡΟΝΟΣ-ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ-ΠΑΠΑΔΟΛΙΑΣ

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.