Εκδήλωση ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. για Εαρινή Ισημερία 2020

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Αστρολογίας σάς προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 στην Αθήνα για την έναρξη του Αστρολογικού Έτους. Θα χαρούμε πολύ να είστε όλοι εκεί!

Ομιλίες:

  • “Συμβουλευτική και Αστρολογία” με εισηγήτρια την κα Θεοδώρα Πέγιου (Μέλος ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α., σύμβουλος ψυχικής υγείας)
  • “Ο πρωτοπόρος του Ουρανού: Γιούρι Γκαγκάριν” με εισηγήτρια την κα Κατερίνα Πια (Μέλος ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α., ερευνήτρια Αστρολογίας)
  • “Εαρινή Ισημερία 2020 και η επιρροή της στα τεκταινόμενα στην Ελλάδα” με εισηγητή τον κο Γιάννη Γιαλαμά (Αστρολόγο και δάσκαλο Αστρολογίας)

Την εκδήλωση συντονίζει η κα Φωτεινή Ορσάρη (Γενική Γραμματέας και ιδρυτικό μέλος ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.).

Η είσοδος για τα εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου είναι δωρεάν, ενώ η είσοδος για μη μέλη θα είναι στα €10.

Θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής στο μητρώο μελών του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. με ποσό καταβολής €20.

Θα υπάρχει, επιπλέον, δυνατότητα κράτησης θέσης για την παρακολούθηση του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου Αστρολογίας που διοργανώνει ο ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. 15-16 Μαΐου 2020 με τίτλο «Η Αστρολογία της Οικογένειας». Η τιμή συμμετοχής στο συνέδριο ανέρχεται στα €60 για μέλη και στα €80 για μη μέλη με προθεσμία εξόφλησης τις 31 Μαρτίου 2020. Από 1η Απριλίου 2020 η τιμή συμμετοχής αυξάνεται στα €80 για μέλη και στα €100 για μη μέλη με προθεσμία εξόφλησης τις 5 Μαΐου 2020. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Ειδική προσφορά για όσους εξοφλήσουν τη συμμετοχή τους στο 2ο συνέδριο κατά τη διάρκεια της παραπάνω εκδήλωσης: δώρο αξίας €20 το CD με τις εισηγήσεις του 1ου Διεθνούς Συνεδρίου του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. “Η Κοσμική Αστρολογία στον 21ο Αιώνα”!!

Πατήστε εδώ για το αναλυτικό πρόγραμμα του 2ου συνεδρίου.

Πληροφορίες

Τηλ. επικοινωνίας: 6977-786410

Email: pasyfastro@gmail.com

Website: http://www.pasyfa.gr

Τόπος: Αθήνα

Χώρος: TRIAENA BUSINESS CENTER, Μεσογείων 15, Αμπελόκηποι, στον 1ο όροφο, πάνω από τα ΕΛ.ΤΑ.

Διάρκεια εκδήλωσης: 18.00–20.00

One thought on “Εκδήλωση ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. για Εαρινή Ισημερία 2020

  1. […] Σε συνέχεια των εκτάκτων μέτρων που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση για την προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού, το Δ.Σ. του Συλλόγου του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. αποφάσισε να αναβάλει την εκδήλωση για την Εαρινή Ισημερία για το Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 στον ίδιο τόπο και ώρα. (18.00, Triaena Business Center, Μεσογείων 15, Αμπελόκηποι, 1ος όροφος, πάνω από τα ΕΛ.ΤΑ.). Για περισσότερες πληροφορίες για τις ομιλίες και τους εισηγητές πατήστε εδώ. […]

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.