Εγχειρίδιο ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. για τις εκλείψεις 1800-2099

Με μεγάλη μας χαρά, και με αφορμή την τρέχουσα εποχή εκλείψεων, παρουσιάζουμε στο ελληνικό αστρολογικό κοινό μία μοναδική καινοτομία του Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Αστρολογίας: ένα εγχειρίδιο με όλες τις εκλείψεις, ηλιακές και σεληνιακές, από το 1800 έως το 2099! Την έκδοση και τους αστρολογικούς υπολογισμούς έχει επιμεληθεί ο Γιάννης Μπαρδόπουλος, μέλος μας, τον οποίο και ευχαριστούμε βαθύτατα.

Πατώντας πάνω στην παρακάτω εικόνα (view in full screen) μπορείτε να δείτε το εγχειρίδιο των εκλείψεων σε πλήρη οθόνη και να το μεταφορτώσετε στον υπολογιστή σας.

Ελπίζουμε το εγχειρίδιο να αγαπηθεί από τον αστρολογικό κόσμο και να το έχει σαν απαραίτητο εργαλείο του!

Καλή περιήγηση να έχετε στο εγχειρίδιό μας για τις εκλείψεις!

Για να συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής στο μητρώο μελών του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. πατήστε εδώ. Για να μάθετε τα προνόμια που περιλαμβάνει η εγγραφή σας στον ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α., πατήστε εδώ.

TABLES-of-ECLIPSE-1800-2099

One thought on “Εγχειρίδιο ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. για τις εκλείψεις 1800-2099

  1. […] μας ημερολογίου, καθώς και δημιουργός του Εγχειριδίου Εκλείψεων 1800-2099. Η απουσία του θα είναι αισθητή. Απευθύνουμε τα θερμά […]

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.