Σεμινάριο Μεσοδιαστημάτων 12/5/2018

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το σεμινάριο που διοργάνωσε ο ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. στις 12 Μαΐου 2018 στο «Πόλις», Κέντρο Εκπαίδευσης και Πολιτισμού, αναφορικά με τη χρήση των μεσοδιαστημάτων στην ερμηνεία γενέθλιου χάρτη και στην πρόβλεψη.

Η πρώτη εισηγήτρια, η κυρία Φωτεινή Ορσάρη, Γενική Γραμματέας του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α, εισήγε το ακροατήριο στη μέθοδο των μεσοδιαστημάτων εξηγώντας πώς ορίζονται, υπολογίζονται και ερμηνεύονται τα μεσοδιαστήματα σε ένα ωροσκόπιο.

Ο δεύτερος εισηγητής, ο κύριος Βαγγέλης Πετρίτσης, Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α, εστιάστηκε στα πιο σημαντικά μεσοδιαστήματα που χρειάζεται να ληφθούν υπόψη κατά την ερμηνεία ενός γενέθλιου χάρτη.

Τέλος, η τρίτη εισηγήτρια, η κυρία Αλέκα Δουζίνα, Ταμίας του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. εξήγησε πώς χρησιμοποιείται η μέθοδος των μεσοδιαστημάτων στην πρόβλεψη.

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από το σεμινάριο.

 

Πατήστε εδώ και εδώ για φωτογραφικά στιγμιότυπα από πρόσφατες εκδηλώσεις του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.ΣεμινάριοΜεσοδιαστημάτων_MarizaKapsabeli11ΣεμινάριοΜεσοδιαστημάτων_MarizaKapsabeli38.jpgΣεμινάριοΜεσοδιαστημάτων_MarizaKapsabeli22ΣεμινάριοΜεσοδιαστημάτων_MarizaKapsabeli28.jpgΣεμινάριοΜεσοδιαστημάτων_MarizaKapsabeli62ΣεμινάριοΜεσοδιαστημάτων_MarizaKapsabeli65.jpgΣεμινάριοΜεσοδιαστημάτων_MarizaKapsabeli67ΣεμινάριοΜεσοδιαστημάτων_MarizaKapsabeli77.jpgΣεμινάριοΜεσοδιαστημάτων_MarizaKapsabeli55.jpgΣεμινάριοΜεσοδιαστημάτων_MarizaKapsabeli95.jpgΣεμινάριοΜεσοδιαστημάτων_MarizaKapsabeli110.jpgΣεμινάριοΜεσοδιαστημάτων_MarizaKapsabeli112.jpgΣεμινάριοΜεσοδιαστημάτων_MarizaKapsabeli126ΣεμινάριοΜεσοδιαστημάτων_MarizaKapsabeli135.jpg

Advertisements

One thought on “Σεμινάριο Μεσοδιαστημάτων 12/5/2018

  1. […] εδώ, εδώ και εδώ για φωτογραφικά στιγμιότυπα από πρόσφατες εκδηλώσεις […]

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s