Εκδήλωση ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. για την Εαρινή Ισημερία 2018

Ενημερώνουμε το αγαπητό κοινό ότι το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Κέντρο Εκπαίδευσης και Πολιτισμού “Πόλις” η εκδήλωση του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. για την Εαρινή Ισημερία 2018 και τις τρέχουσες πλανητικές επιρροές.

Την εκδήλωση άνοιξε η κα Πολυξένη Πλαβούκου, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου, η οποία ανέλυσε την επιρροή της Εαρινής Ισημερίας στο ωροσκόπιο της Ελλάδας. Στο βήμα την ακολούθησαν πρώτα η κα Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, η οποία ανέλυσε την τρέχουσα διέλευση του Δία από τον Σκορπιό, και στη συνέχεια η κα Φωτεινή Ορσάρη, Γενική Γραμματέας του Συλλόγου, η οποία ανέλυσε την τρέχουσα διέλευση του Κρόνου από τον Αιγόκερω.

Μετά το ημίωρο διάλειμμα, η εκδήλωση συνεχίστηκε με τρεις ακόμα ομιλητές, όλοι μέλη του Συλλόγου. Η κα Αλέκα Δουζίνα, Ταμίας του Συλλόγου, τοποθετήθηκε πάνω στην επικείμενη είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο, ενώ η κα Χρυσάνθη Καλογέρη και ο κος Γιώργος Κανελλόπουλος ανέλυσαν τη διέλευση του Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, αντιστοίχως.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Βαγγέλης Πετρίτσης PhD, Πρόεδρος του Συλλόγου.

 

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση. Θα ενημερωθείτε σύντομα για την επόμενη εκδήλωση του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.! Πατήστε εδώ για να δείτε στιγμιότυπα από την προηγούμενη εκδήλωσή μας αναφορικά με την Αστρολογία στη Σύγχρονη Εποχή.

PASYFA_17_3-5

PASYFA_17_3-12

PASYFA_17_3-13

PASYFA_17_3-16

Πολυξένη Πλαβούκου

PASYFA_17_3-1

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

PASYFA_17_3-20

Φωτεινή Ορσάρη

PASYFA_17_3-17

Αλέκα Δουζίνα

PASYFA_17_3-14

Χρυσάνθη Καλογέρη

PASYFA_17_3-15

Γιώργος Κανελλόπουλος

PASYFA_17_3-22

3 thoughts on “Εκδήλωση ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. για την Εαρινή Ισημερία 2018

  1. […] εδώ και εδώ για φωτογραφικά στιγμιότυπα από πρόσφατες εκδηλώσεις […]

  2. […] εδώ, εδώ και εδώ για φωτογραφικά στιγμιότυπα από πρόσφατες […]

  3. […] την εκδήλωση για την Αστρολογία στη Σύγχρονη Εποχή, τον εορτασμό της Εαρινής Ισημερίας 2018, το Σεμινάριο για τα Μεσοδιαστήματα, την εκδήλωση για […]

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.