Φιλανθρωπικό Έργο ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. για το 2018

Lanassa

Ενημερώνουμε το αγαπητό κοινό ότι στις 23 Δεκεμβρίου 2018 ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α., κ.κ. Πετρίτσης και Βλαχοπούλου, κατέθεσαν εκ μέρους του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. φιλανθρωπική δωρεά ύψους €250 στην Ένωση Εικαστικών “Λάνασσα”. Η εκδήλωση έλαβε χώρα το μεσημέρι στο Μουσείο Εθνικής Αντιστάσεως στην Ηλιούπολη και, μεταξύ άλλων, φιλοξένησε θεατρικό δρώμενο υπό την επιμέλεια του κου Μπουντούρη σε ποίηση της κας Κοσμίδου από την ποιητική συλλογή “Δραπετεύουσες Σκέψεις”.

Σκοπός της Λάνασσας είναι η δωρεάν παραχώρηση δημιουργημάτων των εικαστικών καλλιτεχνών που είναι μέλη της Ένωσης ή των συνεργαζομένων με αυτή εικαστικών καλλιτεχνών προς τους φορείς που δρουν υπέρ καρκινοπαθών και άλλων ασθενών σε Ελλάδα και Κύπρο. Η αξιοποίηση των καλλιτεχνικών δημιουργημάτων υποβοηθά την εκπλήρωση του σκοπού των παραπάνω φορέων που είναι η θεραπεία των ασθενών.

Το ποσό των €250 συγκεντρώθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2018 στο πλαίσιο της εκδήλωσης του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. για το Χειμερινό Ηλιοστάσιο σε συνέχεια της πρότασης της Επιτροπής Φιλανθρωπίας του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α., η οποία αποτελείται από τον κο Κανελλόπουλο και την κα Τεγοπούλου, τακτικά μέλη του Συλλόγου, τα οποία και ευχαριστούμε βαθύτατα.

Ο ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. θεωρεί ότι χρέος του Αστρολόγου είναι η βελτίωση του ανθρώπου και η προαγωγή του πολιτισμού, εξ ου και η πρόβλεψη για Επιτροπή Φιλανθρωπίας που να προτείνει και να συντονίζει φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Ευχαριστούμε από καρδιάς την κα Λαζαρίδου, Πρόεδρο της Λάνασσας, για την υπέροχη υποδοχή και φιλοξενία και ευελπιστούμε να υπάρξει στο μέλλον μία μονιμότερη συνεργασία μεταξύ των δύο σωματείων με γνώμονα τη φιλανθρωπία και την προαγωγή του πολιτισμού.

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.