Βιογραφικό Χριστίνας Φούσκα

Η Χριστίνα Φούσκα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Σπούδασε βρεφονηπιοκόμος, δραματοθερα­πεία, παιγνιοθεραπεία και art-therapy και εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα για αρκετά χρόνια.

Η ε­νασχόλησή της με την αστρολογία ξεκίνησε σε μικρή ηλικία, ίσως από την ανάγκη της να κατανοή­σει και να ερμηνεύσει δύσκολες προσωπικές καταστάσεις. Το 1988-1990 παρακολούθησε μαθήμα­τα Κλασικής Αστρολογίας με την Κατερίνα Σουτλόγλου. Από το 1997-2002 συνέχισε στο σπουδα­στήριο συμβολισμών “Αστρώον” με μαθήματα Καρμικής και Ιατρικής Αστρολογίας, Κηρύκειο του Ερμή, και ανάλυση ονείρων κατά Γιούνγκ σε συνδυασμό με την Αστρολογία. Θεωρεί τον εαυτό της αιώνια μαθήτρια στην τέχνη της Αστρολογίας που συνεχώς εξελίσσεται, όπως άλλωστε κι εμείς μα­ζί της.

Έχει συνεργαστεί με το αστρολογικό site star-secrets ενώ άρθρα της έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό New Age Astrology και στην Αστρολογική Επιθεώρηση. Παράλληλα ασχολείται με τη συγγραφή ποίησης, διηγήματος και παραμυθιού. Ποιήματά της έχουν διακριθεί και συμπεριληφθεί σε λογοτεχνικά περιοδικά, ενώ διηγήματά της έχουν παρουσιαστεί από την ομάδα Αφηγηματικού Θεάτρου του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων. Σήμερα ζει και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στα Ιωάν­νινα.

One thought on “Βιογραφικό Χριστίνας Φούσκα

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.