Βιογραφικό Γιάννη Κόκκινου

Η πρώτη επαφή του Γιάννη Κόκκινου με την αστρολογία γίνεται λίγο μετά το Λύκειο. Η ελλιπής βι­βλιογραφία, η δυσκολία πληροφόρησης και η δυσμενής αντιμετώπισή της από την κοινωνία της εποχής την έβαλαν στον «πάγο» χωρίς ποτέ να φτάσει το απόλυτο μηδέν.

Η απόψυξη ήρθε στις αρχές της δεκαετίας του 2000, όπου η ευκολία πλέον του Ίντερνετ, η κυκλοφορία βιβλίων και πε­ριοδικών και η διείσδυση της αστρολογίας στο πλατύ κοινό καθιστούν τα πράγματα πολύ πιο εύκο­λα. Με την ενεργή συμμετοχή του σε μεγάλο φόρουμ της εποχής υπό το ψευδώνυμο Δείμων, σαν απλό μέλος στην αρχή και αργότερα με συντονιστικό ρόλο, βοηθάει τους συμμετέχοντες απαντώντας σε αστρολογικές απορίες και παίρνοντας μέρος σε θέματα αστρολογικής μελέτης αναπτύσσοντας πα­ράλληλα τις γνώσεις και την εμπειρία του.

Από το 2012 κάνει ανελλιπώς εκπομπές με αστρολογικό και ψυχολογικό περιεχόμενο σε δικτυακά ραδιόφωνα αλλά και σε σταθμούς εδάφους. Είναι ιδρυτικό στέλεχος του ραδιοφώνου http://www.1234.gr όπου και εκπέμπει τακτικά από το 2016. Ακόμη και στις μουσικές του εκπομπές η α­στρολογία και η ψυχολογία κατέχουν περίοπτη θέση. Σήμερα ασχολείται με τη συμβουλευτική αστρολογία σε επαγγελματικό επίπεδο ενώ η αστρολογία σχέσεων αποτελεί μία μεγάλη αγάπη. Επίσης γράφει την καθημερινή στήλη “Πλανητικό Παρατηρη­τήριο” στο Facebook με το όνομα Zeus Stargazer.

One thought on “Βιογραφικό Γιάννη Κόκκινου

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.