Βιογραφικό Κατερίνας Καράμπελα

Η Κατερίνα Καράμπελα γεννήθηκε το 1967 και είναι μελετητής της αστρολογίας εδώ και οκτώ χρό­νια σπουδών και μελέτης. Είναι παντρεμένη, έχει έναν γιο και το ζώδιό της είναι Αιγόκερως. Σπού­δασε διοίκηση και οικονομία στα ΤΕΙ και ασχολήθηκε επαγγελματικά πολλά χρόνια με τη λογιστι­κή (σε χώρους ΜΜΕ). Σε μια δύσκολη συγκυρία της ζωής της άρχισε να ασχολείται με την αστρολο­γία.

Είχε την τύχη να έχει πολύ καλούς δασκάλους, Έλληνες αστρολόγους, μεταξύ των οποίων τον Δρα Παΐζη, την κα Ευγενία Σούρδη, τον κο Βασίλη Παπαδολιά καθώς και τη Σχολή Αστροπαιδεία της Βά­σιας Κόντη. Επίσης, έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια με ειδικευμένα θέματα της αστρολο­γίας, που την βοήθησαν και την βοηθούν ακόμα να κατανοήσει την επίδραση των πλανητών. Η με­λέτη είναι το κύριο μέλημά της και θεωρεί ότι όλα αυτά που διδάσκουμε πρέπει να έχουν πρακτική εφαρμογή. Έχει γράψει και γράφει έως σήμερα σε αστρολογικές ιστοσελίδες, καθώς και σε ιστοσε­λίδες ποικίλης ύλης (astroteam.oroscopos gr, tarosofos.gr, lifespeed.gr, permissos.gr, starsecrets κ.α.). Επιπλέον, είναι ομιλήτρια και στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό σε εκδηλώσεις και σεμι­νάρια με αστρολογικό περιεχόμενο. 

Η Κατερίνα Καράμπελα υποστηρίζει ότι η αστρολογία είναι μια τέχνη-επιστήμη που χρησιμοποιεί σαν εργαλεία της την έρευνα και τη στατιστική και που, λόγω ακριβώς του εύρους των θεμάτων στα οποία εδράζεται, έχει και κάποια στοιχεία με υποψία μεταφυσικής. Υποστηρίζει, επιπλέον, ότι η μελέτη και η ενασχόληση με την αστρολογία οφείλει να είναι συνεχής και αδιάλειπτη και ότι ποτέ δεν μπορεί κανείς να κατακτήσει την πλήρη γνώση. Δεν θεωρεί τον εαυτό της διαισθητικό άτομο, αλλά εξερευνώντας και ασχολουμένη με αυτόν τον κόσμο της αστρολογίας κατανοεί και καταλα­βαίνει περισσότερο την ανθρώπινη φύση.

E-mail : rinacap67@hotmail.com   Facebook :  Katerina Karabela 

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.