Στιγμιότυπα από την εκδήλωση της 3ης Φεβρουαρίου 2019

Kopi_pitas_2019_pasyfa

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την περασμένη Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 στο συνεδριακό χώρο TRIAENA BUSINESS CENTER η εκδήλωση που ο ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α διοργάνωσε για την Ελλάδα και τις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με εισήγηση της κας Σοφίας Πονήρη, ιδρυτικού μέλους του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α., η οποία ανέλυσε την ηλιακή επιστροφή του ωροσκοπίου της Ελλάδας (3/2/1830).

Στη συνέχεια, ο κος Βαγγέλης Πετρίτσης, Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α., μίλησε για τον σημαντικό ρόλο που ο Ερμής διαδραματίζει στη διεξαγωγή εκλογών στην Ελλάδα καθώς και στην πρόβλεψη επανεκλογής κυβέρνησης.

Οι εισηγήσεις έκλεισαν με την εισήγηση του κου Γιάννη Ριζόπουλου, αστρολόγου-ερευνητή και επίτιμου καλεσμένου του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α., ο οποίος ερμήνευσε το τροπικό και αστρικό ωροσκόπιο της Ελλάδος του 1830.

Μετά τις εισηγήσεις ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α., το φλουρί της οποίας έπεσε στην πρώτη εισηγήτρια, την κα Πονήρη, η οποία έτσι κέρδισε το τάμπλετ που προοριζόταν για όποιον ή όποια έβρισκε το φλουρί.

Η εκδήλωση έκλεισε με πάνελ των τριών εισηγητών υπό τον συντονισμό της κας Φωτεινής Ορσάρη, Γενικής Γραμματέως του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α., με κύρια θέματα τα εξής: α) ποιο είναι το “σωστό” ωροσκόπιο για την Ελλάδα και β) ποιο μπορεί να είναι το αποτέλεσμα των επερχόμενων εθνικών εκλογών.

Στην εκδήλωση παρευρέθη και αντιπροσωπεία της Ένωσης Εικαστικών “Λάνασσα” διά της παρουσίας του Αντιπροέδρου, κου Λεωνίδα Γκίκα, τον οποίο ο ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. ευχαριστεί θερμά. Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Συλλόγου με τη “Λάνασσα” θα υπάρξουν καλλιτεχνικά δρώμενα με φιλανθρωπικό σκοπό τα οποία θα ανακοινωθούν αργότερα μέσα στη χρονιά.

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση. Για στιγμιότυπα από προηγούμενες εκδηλώσεις πατήστε εδώ, εδώ κι εδώ.

Η επόμενη εκδήλωση του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. προβλέπεται για τις 30 Μαρτίου 2019 με αφορμή την Εαρινή Ισημερία και με επίτιμο καλεσμένο τον σύμβουλο Αστρολογίας, κο Βασίλη Παπαδολιά.

Χαιρετισμός κου Λεωνίδα Γκίκα, Αντιπροέδρου της Ένωσης Εικαστικών “Λάνασσα”

2 thoughts on “Στιγμιότυπα από την εκδήλωση της 3ης Φεβρουαρίου 2019

  1. […] Φωτογραφικά στιγμιότυπα από προηγούμενες εκδηλώσεις του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. μπορείτε να βρείτε εδώ, εδώ κι εδώ. […]

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.