Στιγμιότυπα από την Εκδήλωση για την Εαρινή Ισημερία 2019

earini isimeria1

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το περασμένο Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 στον συνεδριακό χώρο TRIAENA BUSINESS CENTER η εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. για την Εαρινή Ισημερία 2019.

Η εκδήλωση συντονίστηκε από την κα Φωτεινή Ορσάρη, Γενική Γραμματέα του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α., και φιλοξένησε δύο εισηγητές. Πρώτη ήταν η εισήγηση της κας Πολυξένης Πλαβούκου, ιδρυτικού μέλους και μέλους Δ.Σ. του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α., αναφορικά με την επιρροή του ωροσκοπίου της Εαρινής Ισημερίας στα κοινωνικά και πολιτικά τεκταινόμενα στην Ελλάδα.

Δεύτερη εισήγηση ήταν αυτή του κου Βασίλη Παπαδολιά, επίτιμου καλεσμένου και πρώην προέδρου της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας των Φίλων Αστρολογίας Ελλάδος, του προπομπού του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.. Ο κος Παπαδολιάς, βασιζόμενος στον χάρτη της μεταπολίτευσης, ανέλυσε τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών από το 1980 και μετά αναδεικνύοντας εκείνους τους αστρολογικούς δείκτες που συνδέονται με διαφορετικά κόμματα και ιδεολογίες.

Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την εκδήλωση. Για στιγμιότυπα από προηγούμενες εκδηλώσεις και δράσεις του ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. πατήστε εδώ, εδώ κι εδώ.

Η επόμενη εκδήλωση που διοργανώνει ο ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α. είναι το 1ο Διεθνές Συνέδριο Αστρολογίας με θέμα “Η Κοσμική Αστρολογία στον 21ο Αιώνα”. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων πατήστε εδώ.


Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.